cele mai bune case de marcat

Ghid de alegere pentru cele mai bune case de marcat electronice

Bine ați venit pe blogul nostru !

Astăzi, vom discuta despre un subiect important pentru cei care doresc să își crească afacerea și să se bucure de succes.

Pentru a menține ordinea și a asigura un control adecvat asupra veniturilor, este esențial să alegeți casa de marcat potrivită.

În acest articol, vom explora opțiunile disponibile și vă vom ajuta să identificați cele mai bune case de marcat pentru afacerea dvs. de marketing afiliat.

 1. Casa de marcat electronică
  • Casele de marcat electronice sunt ideale pentru afaceri mici și mijlocii, oferind o soluție modernă și eficientă pentru gestionarea tranzacțiilor și evidența veniturilor.
  • Aceste dispozitive digitale permit o integrare ușoară cu software de gestionare a stocurilor și raportare fiscală.
  • Unele dintre cele mai bune case de marcat electronice includ modele de la producători renumiți, cum ar fi Sharp, Casio și Samsung.
 2. Casa de marcat cu POS
  • Sistemele de casă de marcat cu punct de vânzare (POS) sunt soluția perfectă pentru afacerile de marketing afiliat care necesită o gestionare complexă a tranzacțiilor și a stocurilor.
  • Aceste sisteme sunt extrem de versatile și pot fi personalizate în funcție de nevoile afacerii dvs.
  • De exemplu, casele de marcat cu POS pot fi conectate la un sistem de gestiune a relațiilor cu clienții (CRM) pentru a vă ajuta să urmăriți și să analizați comportamentul și preferințele clienților.
 3. Casa de marcat mobilă
  • Pentru afacerile de marketing afiliat care funcționează într-un mediu mobil sau care doresc să ofere clienților o experiență de cumpărare fără probleme, casele de marcat mobile reprezintă o soluție excelentă.
  • Aceste dispozitive portabile se conectează la smartphone-uri sau tablete și permit procesarea tranzacțiilor rapidă și sigură oriunde vă aflați.
  • Printre cele mai bune case de marcat mobile se numără modele de la Square, Shopify și SumUp.
 4. Casa de marcat online
  • În era digitală, nu puteți neglija importanța unei case de marcat online.
  • O casă de marcat online vă permite să procesați tranzacțiile în siguranță și să gestionați stocurile și rapoartele de venituri direct de pe site-ul dvs. web.
  • Există numeroase platforme de eCommerce care oferă case de marcat online, cum ar fi WooCommerce, Magento și Shopify. Alegeți cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri.

Pentru a alege una dintre cele mai bune case de marcat este esențial să cunoașteți caracteristicile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a face achiziția.

Principalele caracteristici ale caselor de marcat electronic

A. Stocarea datelor în format electronic

Folosind o casă de marcat electronică, trebuie să știți că toate informațiile despre vânzări și stocuri sunt stocate pe un card de memorie intern.

Acesta vă permite să păstrați istoricul produselor și serviciilor vândute, precum și valoarea, cantitatea, cota de TVA aplicabilă și informații despre locația dispozitivului.

B. Transmiterea datelor în timp real către ANAF cu ajutorul modulului GPS

Un aspect important al caselor de marcat electronice este capacitatea de a transmite oficial toate datele către ANAF.

Dispozitivele sunt echipate cu un modul GPS, eliminând necesitatea de a ține evidența tuturor tranzacțiilor pentru a le raporta personal la ANAF, deoarece informațiile sunt transmise în timp real.

C. Conexiunea la internet

Conexiunea la internet nu este obligatorie, iar o casă de marcat de calitate poate funcționa și fără conexiune.

Când dispozitivul este offline, acesta funcționează normal, iar informațiile vor fi transmise către ANAF atunci când conexiunea este restabilită, atât retroactiv, cât și în timp real.

D. Rapoarte fiscale automate la sfârșitul zilei

O casă de marcat de înaltă calitate vă oferă rapoarte automate, permițându-vă să vizualizați informații despre bonurile fiscale emise pe parcursul zilei.

E.Instalarea corectă a casei de marcat

Conform Articolului 103 din Ordonanța de Urgență 28/1999, instalarea casei de marcat trebuie efectuată obligatoriu în prezența organului fiscal teritorial.

Acesta trebuie să verifice integritatea sigiliului fiscal și datele înscrise pe bonul fiscal.

Pentru a utiliza legal casa de marcat, trebuie să întocmiți patru exemplare din Declarația de instalare a aparatelor de marcat electronice fiscale, semnate de dumneavoastră, tehnicianul responsabil și organul fiscal.

F. Achiziționarea unei case de marcat de calitate

Doar distribuitorii autorizați de Ministerul Finanțelor pot comercializa case de marcat.

După achiziționare, casa de marcat trebuie înregistrată în Registrul de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Puteți obține un număr de ordine și depune un dosar la Direcția Generală a Finanțelor Publice.

Pentru a afla care sunt documentele pe care trebuie să le includeţi în dosar trebuie să vă informaţi de pe site-ul instituţiei oficiale, întrucât cerinţele pot fi diferite de la un judeţ la altul.


G. Design și opțiuni de modele

În ceea ce privește designul, în prezent aveți la dispoziție o varietate largă de case de marcat din care să alegeți. Puteți opta pentru un model clasic, negru sau unul colorat.

Acest dispozitiv constituie o componentă importantă a afacerii dvs. și trebuie să se integreze armonios în mediul în care este amplasat, indiferent de acesta.

Concluzie

Pentru a achiziționa casa de marcat ideală, este esențial să luați în considerare sfaturile menționate mai sus.

Nu vă grăbiți să achiziționați primul model întâlnit. Cu răbdare și atenție, cu siguranță veți găsi dispozitivul perfect pentru tipul de afacere pe care îl dețineți!

Recomandări pentru a alege cele mai bune case de marcat

Analizând oferta disponibilă, având în vedere opiniile cumpărătorilor și sfaturile prezentate mai sus, vă recomandăm câteva modele de case de marcat fiscale care oferă un excelent raport calitate/preț de pe platforma online EMAG.

Imagine Produs Detalii Pret
casa de marcat Casa de marcat Tremol M20, Activa Galaxy Plus Destinata pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulant,
Permite exportul de fisiere ANAF din jurnalul electronic pe Sdcard/Memory Stick extern
Se recomanda prin:
– Maxim 99999 articole identificabile prin cod intern , cod de bare, denumire, etc ;
– Maxim 20 departamente accesibile direct sau pre-programate ;
– Baza de date interna pentru maxim 300 clienti pre-programati ; 
– Viteza imprimare marita: 80 mm/sec ;
– Compatibila 100 % cu aplicatiile soft externe folosite anterior ;
– Este un model nou bazat pe ultimele tehnologii hardware ;
– Modul criptografic intern pentru securizarea datelor ;
– Logo programabil;gara
VANZARE:
– Meniu operare, programare compatibil 100 % cu modelele Royal, Victory, etc ;
– Tipareste unitatea de masura programata ( Kg, buc, por, etc ) ;
– Display-ul grafic de operator este cu 4 randuri cu back-light pentru operare foarte usoara ;
– Display-ul de client mare si lizibil cu back-light ;
– Majorari/reduceri procentuale sau valorice ;

Brand : ACTIVA
recenzii 5*:In gama AMEf-urilor, Modelul ACTIVA este unul din cele mai „dotate” ( LAN, usb, serial) cu interfete de comunicatie astfel incat comunicarea cu cititor cod bare, sertar de bani, PC sau cantar electronic este deja o normalitate, nu o optiune extra-cost. La fel si modalitatea de export a datelor catre ANAF. Optiuni sunt – acumulatorul de 6 volti pentru vanzari in cadrul ambulant sau transport persoane. – interfata Wifi pentru diverse conexiuni specifice – modulul GPRS pentru viitoarea conexiune cu serverul ANAF – Integrarea intr-un sistem de gestiune-stoc. Raportul calitate/pret este unul avantajos pentru utilizator.
verifica pretul
casa de marcat zit Casa de marcat, ZIT INTERNATIONAL, portabila, B20, Gri Noua casa de marcat mobila ZIT B20 vine cu o combinatie de dimensiuni compacte, design ergonomic si elegant, tastatura ergonomica si tehnologie inovatoare.
De asemenea poate fi incarcata de pe orice dispozitiv cu o interfata USB – alimentator, calculator, baterie externa etc.
Modelul ofera incarcare rapida si usoara a hartiei, un afisaj mare pentru operator si un afisaj cu auto iluminare. Este dotata cu multiple interfete de comunicare : microUSB, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS. 

Dimensiunile extrem de mici si greutatea o fac alegere ideala in domenii de activitate ca: piete deschise, comertul mobil, florarii, saloane de coafura, curierat, autobuze, parcari, magazine, fast-food-uri, etc.

Casa de marcat este comforma cu ultimele modificari legislative
Brand : ZIT INTERNATIONAL
recenzii 5*:foarte buna , calitate pret
verifica pretul
casa de marcat cu jurnal Casa de marcat Daisy Compact M cu jurnal electronic RAPORT BUN CALITATE PRET
Daisy Compact M este o casa de marcat, cu interfata USB si serial, cu un design compact ce poate fi folosită in orice domeniu.
Casa de marcat dispune de o tastatura cu 31 de taste. Se poate conecta la un PC.
 
Numarul de operatori este de maxim 20.
 Poate fi alimentata cu o rola de 57 mm latime.
 
Dispune de jurnal electronic, modem de comunicatie pentru transmisie date si crypto modul.
 
Sunt mai multe modalitati de plata, precum numerar, credit, card, voucher, credit etc.
Pana la 30000 de numar articole memorate. Memoria fiscala este de 1830 raportari.
Casa de marcat se alimenteaza cu acumulator NiMH 6 V de 1800mA.
 
Casa de marcat este conforma cu noua lege fiscala 2018.
Brand : DAISY
recenzii 5*:Mulțumită de această casă de marcat simplă.
verifica pretul
casa de marcat Casa de marcat model DATECS DP150 negru, capacitate stocare date 16gb, display lcd Modem GSM de comunicatie inclus (GPRS).
3 porturi de comunicare pentru conectare la PC , Sertar de bani, Cititor coduri de bare.
 Viteza de scriere (linii/s) 12
Numar departamente 99
Numar taste 33
Numar caractere pe linie 72
Conectivitate USB miniUSB
Memorie articole 100000
Capacitate memorie 16 GB
Capacitate memorie rapoarte fiscale 2500
Grupe TVA 6
Forme de plata:
Cash Card Voucher Credit Tichete de masa
Certificari CE
Brand : DAtECS
verifica pretul
casademarcat5 Casa de Marcat pe Structura Computerizata AnziSoft POS R314 Max, 197 x 168 x 40 mm produs calitativ pret mai mare

Casa de Marcat Computerizata AnziSoft POS R314 MAX este fie cea mai performanta casa de marcat fie cel mai ieftin POS mare in functie de cum priviti. Daca cautati o casa de marcat atunci POS R314 MAX raspunde pe deplin cerintelor si aduce suplimentar functionalitati pe care doar la POS-uri le puteti gasi.
Daca cautati un POS pentru Retail atunci POS R314 MAX este solutia potrivita. Functionalitati extinse intr-un format fizic de  dimensiuni reduse care va ofera mai mult loc pe tejghea si va scapa de costurile si problemele POS-urilor clasice.
POS R314 MAX va scuteste de pretul licentei de Windows si de virusii de pe PC.
Cu POSR314 MAX puteti inlocui fara probleme orice solutie de PC + casa de marcat/imprimanta fiscala.
Pe langa multiplele castiguri operationale veti realiza si o economie financiara substantiala.
Confort Maxim Pentru Client
Control Maxim Pentru Proprietarul Magazinului
Eficienta Maxima pentru Casier
Securitate Maxima ca la Hipermarketuri
Fiabilitate Maxima
99,99% (date statistice inregistrate timp de 2 ani)
Deplina Legalitate
Jurnal Electronic 
Conectare Online la Serverul ANAF
Nomenclatoare Complete
Numar Produse Nelimitat
Coduri de Bare Multiple pentru acelasi Produs
Definire Produse cu Produse Asociate, ex Bere + Ambalaj
Definire metode de plata particularizate (Ex Tichete De Masa cu Valoare)
Integrare in Retea
Import Nomenclatoare Fara Restrictii  ex. Raport Z efectuatProduse si Coduri de Bara
Modalitati de Plata
Unitati de Masura

Brand : AnziSoft
verifica pretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *