cele mai bune copertine retractabile

Deci, în cele din urmă v-ati decis să îmbunătățiti aspectul terasei în acest an alegand una dintre cele mai bune copertine retractabile.

Decorative și practice, copertinele de casă vă vor înfrumuseța spațiul exterior, făcându-l funcțional și plăcut pe tot parcursul anului, oferind umbră, divertisment în aer liber și o zonă de luat masa confortabilă, indiferent de condițiile meteo.

Cum decideți care sa fie cea mai potrivita copertina pentru casa și curtea dvs. ?

Iată 7 puncte pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă decide.

1.Amplasarea terasei dvs.

Deși poate nu pare esențial, clima în care locuiți și direcția proprietății dvs. sunt factori pe care adesea îi trecem cu vederea dar pot avea un impact mare asupra alegerii unei copertine.

Dacă locuiți într-o zonă ploioasă sau vântoasă, cele mai bune copertine retractabile fixe sunt o alegere excelentă.

Acestea sunt mai bine echipate pentru a face față și a vă proteja terasa de vânturile puternice și de condițiile meteorologice nefavorabile, datorită structurilor sale robuste din aluminiu și a capacităților de blocare a vântului.

Terasele orientate spre nord și nord-est primesc cea mai multă lumină directă a soarelui pe tot parcursul zilei, așa că protejarea proprietății dvs. cu copertine de fereastră este o modalitate excelentă de a controla căldura și de a preveni intrarea directă a luminii solare în casa dvs.

Deoarece nu veți primi prea multă lumină solară pentru o terasă orientată spre sud sau est, puteți opta pentru o copertina retractabila mai mica, cu o acoperire mai mică sau cu țesături mai moi, pentru a nu bloca lumina soarelui.

2. Stilul personal

Atunci când alegeți o copertina/marchiză de exterior, luați în considerare designul arhitectural și stilul casei dvs.

Cu o gamă largă de stiluri de copertine disponibile, țesături de pânză și culori care să se potrivească cu aspectul general al casei dvs., puteți găsi o copertină de exterior care să extindă și să completeze aspectul designului dvs. interior.

Aveți un stil mai tradițional? Sau preferați un design mai elegant, curat și modern?

Anumite structuri de marchize vor arăta cel mai bine cu anumite modele arhitecturale de case.

Doriți ca marchiza dvs. să servească drept punct focal sau doriți ca aceasta să se îmbine cu restul fațadei casei dvs.?

Toate acestea sunt întrebări de luat în considerare atunci când luați o decizie.

Dacă vă place să petreceți timp în aer liber în timpul serii, căutați modele a căror structură poate găzdui cu ușurință felinare și sisteme de iluminat electric.

3. Structuri de montare

Unele copertine pot fi fixate pe un perete exterior, pe căpriori expuși sau pe acoperiș.

Perdelele de soare mai mari vor avea nevoie de monturi și cadre mai puternice pentru a susține greutatea și structura țesăturii.

Indiferent de locul în care vă instalați noua marchiză, fie că este deasupra unei ferestre sau a unei intrări, trebuie să vă asigurați că pereții sunt suficient de solizi pentru a rezista greutății acesteia și că montanții pot fi ancorați corespunzător pentru a menține marchiza la locul ei.

Rețineți că, atunci când este extinsa, copertina poate exercita o presiune și o greutate suplimentară asupra peretelui.
În plus, luați în considerare înălțimea peretelui și a proiecției: este suficient de înalt pentru O copertina?
Și cât de mult doriți ca acesta să se extindă de la perete?

4.Caracteristicile copertinei

Tipul de marchiză pe care îl alegeți este, de asemenea, un punct foarte important de luat în considerare.

Căutați un marchiză retractabilă, autoportantă sau staționară?

În timp ce fiecare are propriile avantaje, copertinele retractabile rămân cele mai populare în rândul proprietarilor de case și sunt deosebit de convenabile pentru terase sau terase.

Datorită versatilității lor, acestea vă permit să reglați cantitatea de umbră sau de lumină solară cu ajutorul unor comenzi motorizate.

Copertinele autoportante sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit pentru terase, terase sau terase. Ele segmentează eficient un spațiu, ceea ce este excelent dacă doriți să desemnați o zonă separată pentru grătar, de exemplu.

5.Structura copertinei

Materialul cel mai frecvent utilizat este aluminiul. Durabil și rezistent la intemperii, acesta poate rămâne la locul său și în timpul lunilor de iarnă (cu excepția cazului în care este un „3 anotimpuri”).

Modelele din oțel sunt rezistente, dar sunt supuse coroziunii, așa că trebuie demontate și depozitate pentru iarnă.

Alte caracteristici care trebuie luate în considerare sunt materialul copertinei și opțiunile de acoperiș (acoperiș din aluminiu vs. țesătură impermeabilă și care nu se decolorează)

5. Dimensiunea terasei

Dacă aveți o terasă sau o terasă mică, țineți cont de spațiul disponibil și de mobilierul de exterior pe care doriți să îl adăpostiți.

Dacă doriți să creați un cadru în aer liber fără a vă aglomera spațiul exterior, o pergolă retractabilă de perete sau un marchizon suspendabil sunt ambele alegeri excelente.

Montajul din spate poate fi montat pe perete sau pe tavan, cu stâlpi de fixare frontală pentru a menține structura bine ancorată.

Pergola este, de asemenea, o opțiune bună dacă aveți o zonă de terasă mică sau dacă nu stați afară pentru perioade lungi de timp.

Dacă aveți o terasă spațioasă, luați în considerare marchiza retractabilă fixă: construcția sa robustă și înclinată, precum și acoperișul său motorizat oferă o acoperire mai mare decât alte opțiuni de marchize retractabile.

Curțile și terasele mai mari oferă mai mult spațiu de manevră și vă permit să combinați câteva opțiuni diferite de copertine pe întreaga terasă, cum ar fi copertinele pentru ferestre, poate o pergolă fixă în jurul mesei de luat masa și o copertină retractabilă în jurul zonei piscinei.

Dacă locuiți într-o zonă rurală, unde o mulțime de insecte și țânțari ies la suprafață în timpul verii, poate doriți să luați în considerare alegerea unei pergole sau a unui marchizon care oferă perdele opționale cu plasă pentru protecție împotriva oaspeților nedoriți.

6. Întreținere

Unele opțiuni de copertine mai mici și mai prietenoase cu bugetul, cum ar fi foișoarele și umbrelele, sunt excelente pentru utilizare sezonieră, nu sunt concepute pentru a rezista la ploi abundente, vânturi puternice sau zăpadă și necesită să fie demontate în timpul lunilor mai reci și reinstalate atunci când se instalează vremea mai caldă.

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni dintre cele mai bune copertine retractabile, rezistentă la intemperii, care să reziste la condiții meteo nefavorabile pe tot parcursul anului, atunci o marchiză retractabilă fixă este o opțiune incontestabilă.

Reglabila cu un control motorizat, o puteți retrage pur și simplu ori de câte ori nu este utilizata sau când se instalează vremea rea.

Cel mai mare avantaj al unei copertine retractabile ?

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea sau depozitarea sezonieră: acoperișul se poate retrage automat sub o capotă de acoperire rigidă din aluminiu.

Recomandarile noastre

Înainte de a achiziționa următoarea marchiză, luați în considerare punctele menționate mai sus pentru a vă asigura că veti cumpara una dintre cele mai bune copertine retractabile care se potrivește cel mai bine cerintelor dumneavoastră.

Dar, indiferent pentru ce fel de copertina optați, puteți fi siguri că acestea vă vor prelungi durata de viață a spațiului dvs. de locuit în aer liber și vă vor proteja de condițiile meteorologice nefavorabile.

Mai jos aveti analiza noastra pentru citeva produse din categoria copertinelor retractabile care au un raport bun si foarte bun calitate-pret din oferta online a platformei EMAG:

IMAGINE DESCRIERE PRET
copertinaretractabilaTIMELESSTOOLS
PRODUS CALITATIV
Copertina retractabila Timeless Tools, dimensiune 120 x 300 cm, Bej
 • Ideal pentru terasa, balcon
 • inaltime reglabila intre 2-3 metri
 • material rezistent la picurare
 • Copertina noastra retractabila este din amestec poliester si PU
 • material rezistent la picurare.
 • manivelA poate fi montata atat pe partea dreapta si pe partea stanga
 • poate fi desfasurat la 120 cm, iar inaltimea poate fi reglata intre 2 si 3 metri.
 • Poate fi asamblat cu usurinta si nu necesita gaurire sI fixare cu suruburi.
 • Poate fi folosita pentru a proteja balconul, terasa sau ferestrele, usile de soare.
 • Pe superiorul si inferiorul cadrului se afla talpi, intre care puteti stabiliza structura intinzand teava.
 • Asigurati-va ca scheletul sta sigur, este bine fixat.
 • Brand: Timeless tools
 • RECENZII 4*:”Arata bine si SE REGLEAZA BINE SI USOR „
COPERTINARETRACTABILAPORTCALIU
PRODUS CALITATIV
Copertina retractabila portocaliu & maro 250 x 150 cm
 • Specificatii
 • CARACTERISTICI GENERALE
 • Tip produs Copertina
 • Forma Dreptunghi
 • Culoare Portocaliu
 • Brand : OEM
 • RECENZII 5* :”Usor de montat. Îsi face treaba foarte bine: pentru umbra si ploaie. Pret corect. Recomand!”
copertinaretractabilamanualVIDAXLgalben
PRODUS CALITATIV
Copertina retractabila manual, vidaXL, Tesatura, Galben si alb, 250 cm
 • Aceasta copertina retractabila va fi ideala pentru folosirea in fata ferestrelor, pe terasa, in balcon sau in gradina.
 • Aceasta copertina rezistenta la apa, murdarie, raze UV intemperii
 • Cadrul robust din otel asigura rezistenta si durabilitate copertinei.
 • Copertina din poliester este usor de curatat poate fi indepartata si spalata.
 • Acest produs poate fi folosit atat ca o copertina obisnuita, cat si pentru a acoperi fereastra complet.
 • Manivela pentru ridicarea coborarea copertinei poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta.
 • Material: Panza cu invelis din PU + cadru din otel
 • Latime: 250 cm
 • Extindere maxima: 120 cm
 • Inaltime de instalare flexibila: 200-300 cm
 • Diametru bara de sustinere: 16 mm
 • Lungime manivela: 125 cm
 • Rezistent la apa si murdarie
 • Expunere indelungata la lumina
 • Usor de asamblat
 • Material: Poliester: 100%
 • Brand : Vidaxl
 • recenzii 5*:”Un produs bun”
copertinaretractabilaKRINGSUN
PRODUS CALITATIV
Copertina / marchiza retractabilaKring Sun, 250×200 cm, Verde
 • Tip produs Copertina
 • Forma Dreptunghi
 • Mecanism Ridicare manuala
 • Imprimeu Uni
 • Culoare Verde
 • MATERIAL Poliester
 • DIMENSIUNI
 • Lungime 250 cm
 • Latime 200 cm
 • Brand: Kring
 • RECENZII 4*: „In rest este ok se intinde foarte bine, panza este de calitate”
copertinamanualaretractabilaVIDAXL
PRODUS CALITATIV
Copertina retractabila cu actionare manuala, vidaXL, Tesatura cu invelis de PU, Gri deschis, 250 x 120 x (200-300) cm
 • Aceasta copertina retractabila va fi ideala pentru folosirea in fata ferestrelor, pe terasa, in balcon sau in gradina.
 • Aceasta copertina rezistenta la apa, murdarie, raze UV intemperii este fabricata din poliester de inalta calitate, cu un PU (poliuretan).
 • Cadrul solid din otel asigura robustete si durabilitate copertinei.
 • Acest produs poate fi folosit nu numai ca o copertina obisnuita, ci si pentru a acoperi complet fereastra.
 • Datorita manivelei, copertina este retractabila.
 • Manivela pentru ridicarea coborarea copertinei poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta.
 • Este usor de asamblat.
 • Aceasta copertina este alegerea perfecta pentru spatii de exterior
 • Culoare: Antracit
 • Material: Tesatura cu invelis din PU si cadru din otel
 • Latime: 250 cm
 • Extindere maxima: 120 cm
 • Inaltime de instalare flexibila: 200-300 cm
 • Diametru bara de sustinere: 16 mm
 • Lungime maner cu manivela: 125 cm
 • Actionare manuala
 • Rezistenta la apa si murdarie
 • Expunere indelungata la lumina
 • Material: Poliester: 100%
 • Brand: vidaXL
 • recenzii 5* : „Produsul corespunde nevoilor mele, adica pe post de parasolar. Avantaj: nu trebuie sa gauresti, fixarea se face prin strangere Se poate regla inclinarea”
copertinalateralaretrcatabilaterasaVIDAXL
PRODUS CALITATIV
Copertina laterala retractabila de terasa, vidaXL, Poliester/Otel, 120 x 500 cm, Rosu
 • Aceasta copertina laterala simpla, dar eleganta, creeaza un adapost confortabil, oferind, in acelasi timp, intimitatea de care aveti nevoie pe terasa, pe balcon sau in curte.
 • De asemenea, va poate proteja de vant si razele puternice ale soarelui.
 • Paravanul de exterior este realizat din poliester rezistent la raze UV si rupere.
 • Caseta este montata pe o baza solida din otel, in pozitie verticala, iar copertina retractabila poate fi trasa cu usurinta.
 • Copertina are si o functie de rulare automata.
 • Aceasta copertina de balcon este usor de asamblat.
 • Pachetul de livrare include accesoriile de montare.
 • Culoare: Material textil rosu + invelis otel gri
 • Material: Material textil cu invelis din PU + invelis din otel vopsit electrostatic
 • Dimensiuni: 120 x 0-500 cm (i x l)
 • Material: Poliester 100%
 • Rezistent la raze UV si apa
 • Brand :VIDAXL
 • RECENZII 5*:”Arata si se comporta f bine. livrare rapida”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *