Cel mai bun sistem de supraveghere video

În articolul de mai jos, veți găsi informații despre cel mai bun sistem de supraveghere video disponibil pe piață, inclusiv detalii despre tehnologia avansată utilizată, soluții de monitorizare video eficiente și echipamentele moderne disponibile pentru supraveghere.

Securitatea video a devenit o prioritate în zilele noastre, indiferent dacă este vorba despre o locuință rezidențială, o afacere sau evenimente de amploare.

Tehnologia de supraveghere video a avansat enorm în ultimii ani, oferind soluții de monitorizare video eficiente, cu imagini clare și detaliate.

Cel mai bun sistem de supraveghere video poate asigura o monitorizare constantă și în timp real a activităților de pe o anumită proprietate sau într-o locație.

Aceasta poate fi realizată prin intermediul unor camere de supraveghere de înaltă calitate, echipate cu tehnologie avansată.

Alegerea corectă pentru cel mai bun sistem de supraveghere video poate oferi o protecție optimă și o pace sufletească în privința securității.

Pe lângă prevenirea actelor de vandalism, furturi sau intruziuni, acesta poate ajuta la soluționarea rapidă a unor incidente și la furnizarea de dovezi în caz de nevoie.

Ce conține un sistem de supraveghere video?

Un sistem de supraveghere video complet include următoarele componente necesare pentru o funcționalitate eficientă și fiabilă:

 1. DVR sau NVR – Dispozitivul de înregistrare video digitală (DVR) sau de rețea (NVR) este centrul sistemului de supraveghere, responsabil pentru înregistrarea și stocarea fluxului video.
 2. Camere de supraveghere IP sau analogice – Acestea sunt dispozitivele care capturează imaginile și le transmit către DVR/NVR. Există două tipuri principale de camere de supraveghere: IP (care se conectează prin rețea) și analogice (care se conectează prin cabluri BNC).
 3. Hard disk – Componenta de stocare a sistemului, unde sunt salvate înregistrările video.
 4. Surse de alimentare – Acestea furnizează energia necesară funcționării camerelor de supraveghere.
 5. Cabluri – Folosite pentru transmiterea semnalului video și a alimentării între camere și DVR/NVR.
 6. Accesorii de instalare – Conectori, mufe și alte componente necesare pentru montarea și conectarea camerele de supraveghere și a celorlalte echipamente.
 7. Monitor – Dispozitivul utilizat pentru afișarea live a imaginilor captate de camere și pentru configurarea sistemului.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpara cel mai bun sistem de supraveghere video?

Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea unui sistem de supraveghere, este crucial să aveți în vedere mai mulți factori cheie.

Monitorizarea unei locații presupune o planificare atentă și corelarea nevoilor dumneavoastră cu setările sistemului.

1. Locație geografică:

Primul aspect pe care trebuie să-l evaluați este locația în care doriți să montați camerele de supraveghere. Fie că este vorba despre o casă, un birou sau o afacere, fiecare locație are caracteristici specifice care pot influența decizia finală.

Pentru exterior, camerele de supraveghere trebuie să fie rezistente la intemperii și să aibă protecție IP pentru a face față condițiilor meteorologice variate și pentru a asigura o acoperire eficientă în orice condiții.

2. Numărul de camere necesare:

Determinați numărul de camere de supraveghere de care aveți nevoie. Este important să acoperiți în mod corespunzător întregul perimetru al locației pentru o supraveghere completă și detaliată.

Evaluând dimensiunea și configurația locației, puteți decide câte camere sunt necesare.

Dacă este vorba despre un spațiu mai mare, precum un magazin sau un depozit, este posibil să aveți nevoie de un sistem cu mai multe camere și un DVR/NVR cu mai multe canale.

3. Distanța până la DVR/NVR:

Trebuie să luați în considerare distanța dintre camerele de supraveghere și DVR/NVR. Această distanță poate influența calitatea și stabilitatea semnalului video.

În cazul în care camerele vor fi montate la distanțe mari de DVR/NVR, poate fi necesară utilizarea unor echipamente suplimentare, cum ar fi extensoarele de semnal sau switch-urile PoE, pentru a asigura o conexiune fiabilă.

Sistem Supraveghere video 4 camere exterior 2 MP 1080P full hd IR30m, DVR 5MP-N, HDD 500 GB, accesorii full, live internet

Acest sistem de supraveghere include:

1x DVR ADM-504

4x camera JRH

4x cablu alimentare 20 metri pentru camera

1x ETP-PA40 sursa de alimentare pentru camere

1x ETA-DS4C distribuitor alimentare camere

ADM-504 (DVR JRH 5MP)

Caracteristici:

 • compatibil cu camere analogice AHD, CVI, TVI, CVBS si camere IP pana la 5 MP
 • suporta 1 HDD SATA de maxim 8TB
 • monitorizare prin internet de pe telefon, tableta, PC
 • 1 VGA, 1 HDMI
 • 1 intrare audio RCA, 1 iesire audio RCA, 2 porturi USB
 • aplicatie monitorizare CMS si mobil gratuita.
 • accesorii: mouse, conectori, manual DVR
 • compresie H265+

JRH (camera JRH )

Caracteristici:

 • tehnologie 4 in 1 (AHD, CVI, TVI, CVBS)
 • rezolutie 2MP , 1080P, 1920×1080 pixeli la 25 fps
 • obiectiv fix lentila 3,6mm
 • luminator IR 20M
 • utlizare interior/exterior
 • cablare cu cablu coaxial si mufa BNC sau cablu UTP si adaptor video-balun
 • temperaturi de utilizare -20C pana la +50C
 • alimentare 12Vcc cu 1 Amper in mod IR
 • functioneaza cu orice tip de DVR

Sistem de supraveghere video PNI-WF660, WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless 3MP, P2P, IP66 –

Acest sistem de supraveghere este proiectat pentru a furniza o soluție completă de monitorizare a spațiilor comerciale, birourilor și rezidențelor. Cu ajutorul a 4 camere de supraveghere de 3MP rezoluție, acest sistem vă oferă imagini clare și detaliate pentru a asigura securitatea și siguranța locației dumneavoastră.

Kit-ul de supraveghere video PNI House WiFi660 poate fi controlat local sau de la distanta de pe dispozitive mobile prin aplicatia XMEye compatibila cu Android si iOS, iar de pe PC prin software-ul General CMS.

PNI-WIFI660-3
cel mai bun sistem de supraveghere video
Comunicare fara fir

Puteti conecta camera la internet printr-o retea wireless. De asemenea, conectati camera la NVR tot printr-o conexiune fara fir. Distanta maxima de transmisie WiFi este de 100 m (in camp deschis).

PNI-IP660-4
cel mai bun sistem de supraveghere video
4 camere de exterior

Kitul PNI House WiFi660 contine o unitate de inregistrare (NVR) si 4 camere, ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, ce permit supravegherea casei sau firmei dumneavoastra de oriunde aveti o conexiune la internet.

PNI-WIFI660-6
cel mai bun sistem de supraveghere video
NVR cu 8 canale

Cu NVR-ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe 8 camere de supraveghere video full HD (4 incluse in kit + 4 achizitionabile separat). Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR-ului un HDD intern cu capacitate de pana la 6TB.

PNI-WIFI660-2
cel mai bun sistem de supraveghere video
Inregistrare pe timp de noapte

Cele 4 camere sunt prevazute fiecare cu cate 4 leduri IR+FloodLight, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte pe distante de pana la 30 m.

PNI-IP660-1
cel mai bun sistem de supraveghere video
Control prin internet

Acum puteti urmari in timp real de la distanta imaginile preluate de PNI House WiFi660. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite: setari, vizualizare inregistrari, descarcare inregistrari etc. Un alt avantaj in acest caz este ca NVR-ul din kit poate fi accesat de la distanta prin internet printr-o conexiune P2P fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs.

Pentru Android si iOS recomandam aplicatia Xmeye.

Vizualizare in timp real

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere, producatorii de HDD-uri au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime a sistemelor de supraveghere, recomandam utilizarea doar a hard disk-urilor dedicate sistemelor de supraveghere.

Fiecare cameră este dotată cu funcții avansate, inclusiv vizibilitate pe timp de noapte prin IR, ceea ce permite vizualizarea clară în condiții de iluminare redusă.

În plus, camerele sunt echipate cu un microfon integrat, permițând captarea și înregistrarea sunetului în timpul monitorizării.

Acest sistem este apreciat ca fiind in top recomandari pentru cel mai bun sistem de supraveghere video si include, de asemenea, un DVR , care vă permite să înregistrați și să stocați toate imaginile capturate de camere.

În plus, datorită tehnologiei de inteligenta artificiala integrate în DVR, veți beneficia de funcții avansate precum detectarea facială și monitorizarea comportamentului, ceea ce face sistemul mai inteligent și mai eficient.

Pentru o accesibilitate și o administrare mai ușoară, acest sistem de supraveghere este compatibil cu o aplicație pentru telefon, care vă permite să vizualizați în timp real imaginile de la camerele de supraveghere și să accesați înregistrările salvate în DVR direct de pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

În plus, desigur, sistemul include și o cameră wi-fi , care vă oferă mai multe opțiuni și flexibilitate în configurarea sistemului de supraveghere.

Această cameră wi-fi vă permite să monitorizați și să înregistrați imagini într-un alt punct de interes, fără a necesita cabluri suplimentare pentru conexiune.

Aceste caracteristici avansate, cum ar fi rezoluția înaltă , microfonul integrat și tehnologia de inteligenta artificiala, garantează un sistem de supraveghere video puternic și fiabil pentru orice nevoie de monitorizare.

„Acest sistem de supraveghere video basic, dar performant, este soluția perfectă pentru cei care caută un sistem de supraveghere eficient și ușor de utilizat pentru spații comerciale sau rezidențiale.”

Cu acest sistem de supraveghere, puteți avea încredere în securitatea locației dumneavoastră și puteți beneficia de pacea sufletească de care aveți nevoie.

Kit Supraveghere OOGIS™ K5MN4CC-05 cu 4 Camere 5MP (2K) Color Noaptea 30m Microfon exterior, Complet 1920N + HDD500GB-R, acces mobil, noapte/zi

Aceste sisteme de supraveghere video includ 4 camere de 2K rezoluție, tehnologie Full Color, vizibilitate pe timp de noapte  prin IR, protecție  împotriva apei și prafului.

 • 1x Inregistrator OOGIS ESR-6504N ● H.265/H.264 ● DVR: 4 porturi BNC 5MP-N camere AHD/TVI/CVI/CBVS cu CoaxAudio/1xAnalogic sau NVR: 4 canale 2MP camere IP/ONVIF, selectare 0-4 ● 1xSATA 3.5 ●
 • 1x Hard Disk 500GB, 3.5 inch, SATA, Refurbished, compatibil instalare in DVR
 • 4x Camera de supraveghere OOGIS CEB9C-MHD8TA-10 ● Gama: EQU 2022 ● 3840x2160P 8MegaPixeli TVI AHD CVI CVBS ● 100° lentila ● Microfon inclus ● 30m Lumina Alba (Color Noaptea) ● suport inclus Interior/Exterior ●
 • 4x Cablu supraveghere sertizat 20m, semnal video rezolutie maxim 8 megapixeli (BNC M-M) si alimentare (DC M-T)
 • 1x Cablu distributie alimentare – Conectori 1x DC mama, 5x DC tata, CON-ALIM-SPLIT5
 • 1x Alimentator in comutatie PSU-1250C – 12Vcc, 5A pentru sistem
 • 1x Cablu UTP CAT5e 1m (Patch cord) pentru conectarea Inregistratorului la router internet
 • 1x Mouse pentru controlul interfetei grafice a Inregistratorului
 • 12x Dibluri prindere camere

Sistemul pentru supraveghere CCTV poate fi accesat prin retea sau internet folosind aplicatiile disponibile pentru platformele mobile Android si iOS cat si pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows.

Aceste aplicatii permit urmatoarele utilizari:
– VIZUALIZARE in timp real a fluxurilori video;
– REDARE inregistrari;
– SETARE Data/ora inregistrator;
– CONGIGURARE tip alarmare (pornit/oprit);
– RESETARE parola inregistrator.

DVR-ul are 4 canale, și funcții avansate precum detectarea de intruzi și recunoașterea facială.

Cu sistemele de supraveghere video de 4 camere basic 2K, puteți beneficia de o rezoluție superioară, asigurând imagini clare și detaliate.

Tehnologia  Full Color oferă performanțe excelente și pe timp de noapte, afișând imagini color chiar și în condiții de iluminare scăzută.

„Funcțiile avansate ale DVR-ului asigură o monitorizare eficientă a perimetrului protejat, detectând intrușii și oferind recunoașterea facială pentru o securitate sporită.

Aceste sisteme de supraveghere beneficiază de tehnologie avansată, inclusiv inteligenta artificiala pentru o analiză mai precisă a evenimentelor și o protecție perimetrală eficientă.”

Oferte și promovări sisteme de supraveghere video

În această secțiune vă prezentăm informații despre oferte și promovări curente in top recomandari pentru cel mai bun sistem de supraveghere video disponibil pe piață. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune prețuri și oferte pentru sisteme de supraveghere de calitate la un pret bun, vă recomandăm să verificați magazinele online eMAG și Spy-Shop.

Magazinul eMAG oferă o gamă largă de sisteme de supraveghere video la prețuri competitive.

Acolo veți găsi diverse oferte și discounturi speciale disponibile pentru diferite branduri și modele de camere de supraveghere, DVR-uri și accesorii.

Indiferent dacă aveți nevoie de un sistem de supraveghere pentru casa dumneavoastră, locul de muncă sau afacere, eMAG are soluții potrivite pentru toate nevoile.

Profitând de ofertele lor, puteți economisi bani și beneficia de un sistem de supraveghere video de încredere.

De asemenea, Spy-Shop este un alt magazin online de încredere specializat în sisteme de supraveghere video.

Aici veți găsi o selecție largă de echipamente și accesorii de supraveghere de la diverse mărci renumite.

Este întotdeauna recomandat să verificați și să comparați prețurile și ofertele disponibile înainte de a face o achiziție.

Asigurați-vă că aveți în vedere cerințele dumneavoastră specifice și că alegeți un sistem de supraveghere video care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră de securitate și monitorizare.

Pentru a vă oferi o imagine mai clară cu privire la cel mai bun sistemele de supraveghere video disponibil, vă invităm să consultați și imaginile relevante furnizate mai jos:

Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe detalii și recomandări pentru alegerea celui mai bun sistem de supraveghere video complet pentru nevoile dumneavoastră.

Cum să alegi cel mai bun sistem de supraveghere video complet

Pentru alegerea unui sistem de supraveghere video complet potrivit nevoilor tale, există câțiva factori cheie pe care ar trebui să-i iei în considerare:

 1. Rezoluția camerelor: Asigură-te că sistemul de supraveghere video pe care îl alegi oferă camere cu o rezoluție înaltă, care să ofere imagini clare și detaliate. Optează pentru camere cu o rezoluție de cel puțin 1080p (Full HD) sau chiar mai mare pentru calitatea maximă a imaginii.
 2. Filmare pe timp de noapte: Dacă ai nevoie de supraveghere video și în condiții de lumină scăzută sau întuneric complet, asigură-te că sistemul dispune de camere cu tehnologie avansată pentru filmare pe timp de noapte, cum ar fi tehnologia IR (infraroșu) sau Starlight. Acestea vor oferi imagini clare chiar și în întuneric.
 3. Număr de cadre pe secundă: Cu cât sistemul de supraveghere video înregistrează un număr mai mare de cadre pe secundă (FPS – frames per second), cu atât imagini vor fi mai fluide și mai detaliate. Încearcă să optezi pentru un sistem cu cel puțin 30 de cadre pe secundă pentru o calitate de înregistrare bună.
 4. Protecție la intemperii: Dacă intenționezi să montezi camerele de supraveghere în exterior, asigură-te că acestea au clasificare IP (protecție la intemperii) adecvată mediului în care vor fi expuse. Un sistem rezistent la intemperii asigură funcționarea adecvată în condiții de ploaie, zăpadă sau praf.
 5. Preț: Stabilește-ți un buget pentru sistemul de supraveghere video și fă o comparație între diferitele opțiuni disponibile. Asigură-te că sistemul pe care îl alegi oferă un raport calitate-preț convenabil și îndeplinește toate cerințele tale.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, consultă un specialist în sisteme de supraveghere video care poate ghida în alegerea echipamentului adecvat nevoilor și cerințelor tale specifice.

Marcile recomandate pentru cel mai bun sisteme de supraveghere video

Compania Rovision recomandă brandul propriu, Rovision, ca fiind o alegere excelentă pentru sistemele de supraveghere video. De asemenea, marca Hikvision este recunoscută pentru sistemele sale avansate de supraveghere video.

Aceste mărci de sisteme de supraveghere, Rovision și Hikvision, oferă soluții profesionale și tehnologie de înaltă calitate pentru monitorizarea și securitatea locuințelor, birourilor și altor spații.

Brandurile sunt renumite pentru camerele lor de supraveghere performante, software-ul inteligent și experiența dobândită în domeniu.

Alegând un sistem de supraveghere video de la aceste mărci de încredere, veți beneficia de echipamente fiabile, rezistente și eficiente, care vă vor asigura o monitorizare clară și de înaltă calitate.

Concluzie

În concluzie, un sistem de supraveghere video complet este esențial pentru asigurarea securității și monitorizarea eficientă a locuinței sau a afacerii.

Alegerea unui sistem de supraveghere video de calitate, cu caracteristici adecvate nevoilor dumneavoastră, vă va oferi pacea și securitatea dorită.

Aveți posibilitatea de a alege dintre opțiunile disponibile pe piață, luând în considerare aspecte precum rezoluția camerelor, capacitatea de filmare pe timp de noapte, numărul de cadre pe secundă și gradul de protecție la intemperii.

Aceste caracteristici vă vor ajuta să selectați un sistem de supraveghere video care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră.

Indiferent dacă aveți nevoie de un sistem de supraveghere video pentru protejarea casei sau afacerii, asigurați-vă că alegeți unul care să ofere funcționalități avansate, calitate înaltă a imaginii și capacitatea de a opera în condiții de iluminare redusă sau întuneric total.

Oferindu-vă controlul complet asupra securității locuinței și monitorizării eficiente a afacerii dumneavoastră, un sistem de supraveghere video vă aduce liniștea și siguranța dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *