cea mai buna piatra naturala decorativa

Ghidul tău detaliat pentru a alege cea mai buna piatra naturala decorativa prin achiziție online

Introducere

Achiziționarea pietrei naturale decorative online poate fi o experiență intimidantă, având în vedere varietatea de opțiuni disponibile și imposibilitatea de a examina fizic produsul înainte de a-l cumpăra.

Acest ghid detaliat te va ajuta să navighezi cu încredere prin procesul de alegere și achiziție a celei mai bune pietre naturale decorative online.

Pasul 1: Documentează-te despre diferitele tipuri de piatră naturală decorativă

Primul pas în alegerea celei mai bune pietre naturale decorative este să te informezi despre diferitele tipuri disponibile pe piață. Cele mai populare pietre naturale decorative includ:

 1. Travertin
 2. Marmură
 3. Granit
 4. Ardezie
 5. Calcar
 6. Bazalt

Fiecare dintre aceste pietre are caracteristici și proprietăți unice, iar alegerea celei potrivite depinde de stilul de design și de cerințele specifice ale proiectului tău.

Pasul 2: Analizează proprietățile și caracteristicile fiecărui tip de piatră naturală

După ce ai identificat tipurile de piatră naturală disponibile, analizează proprietățile și caracteristicile fiecăruia pentru a determina care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Iată câteva aspecte pe care să le iei în considerare:

 1. Durabilitate: Diferitele tipuri de piatră naturală au nivele variate de rezistență la uzură și la factori externi, precum intemperiile și traficul pietonal. De exemplu, granitul este mai durabil decât marmura.
 2. Estetică: Fiecare tip de piatră naturală are un aspect distinctiv datorită culorilor, texturilor și modelelor unice. Alege o piatră care se potrivește stilului de design al proiectului tău.
 3. Întreținere: Unele pietre naturale, precum marmura, pot fi mai sensibile la pete și zgârieturi și pot necesita o întreținere mai atentă.

Pasul 3: Caută furnizori de încredere online

Acum că știi ce tip de piatră naturală decorativă dorești, trebuie să găsești un furnizor de încredere online.

Caută furnizori cu recenzii pozitive și o reputație solidă. Verifică și dacă oferă garanții sau politici de returnare, în cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor.

Pasul 4: Compară prețurile și calitatea pietrei naturale decorative

Compară prețurile și calitatea pietrei oferite de diferiți furnizori online. Ține cont si de costurile de transport.

Care este cea mai buna piatra naturala decorativa ?

Un produs de calitate este esențial pentru a atrage clienți.

În ultimii ani, piatra naturală decorativă a devenit din ce în ce mai populară în designul interior și exterior, deoarece oferă o varietate de culori, texturi și modele unice.

Acest articol îți va prezenta criterii de alegere pentru cea mai bună piatră naturală decorativă potrivită necesităților tale.

I. Cea mai bună piatră naturală decorativă: ce să cauți

Când alegi cea mai bună piatră naturală decorativă pentru construcțiile pe care le planifici , trebuie să iei în considerare următoarele caracteristici:

 1. Durabilitate: Piatra naturală trebuie să fie rezistentă la factori externi precum intemperiile, traficul pietonal și uzura în timp.
 2. Estetică: Un design atrăgător și versatil care se potrivește cu diferite stiluri de amenajare interioară și exterioară.
 3. Sustenabilitate: Piatra naturală trebuie să provină din surse responsabile și să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător.

II. De ce travertinul este cea mai bună piatră naturală decorativă

Travertinul este o piatră naturală de calcar formată în principal din carbonat de calciu. Acesta se formează în apele termale și are o textură poroasă și neregulată. Datorită acestor proprietăți, travertinul oferă un aspect sofisticat și elegant în designul interior și exterior.

Avantajele travertinului includ:

 1. Durabilitate: Travertinul este extrem de durabil și poate rezista la uzura în timp, devenind astfel o alegere perfectă pentru spații cu trafic intens, precum bucătării, băi sau terase.
 2. Estetică: Datorită varietății de culori și modele, travertinul poate fi utilizat pentru a crea diferite stiluri de design, de la tradițional la modern.
 3. Sustenabilitate: Procesul de extracție a travertinului este mai puțin dăunător pentru mediul înconjurător comparativ cu alte tipuri de piatră naturală, făcându-l o alegere mai eco-friendly.

Piatra naturala

Fie ca vrei sa decorezi peretii de interior sau de exterior, in magazinul nostru online gasesti diverse modele de piatra decorativa!

De la granit si ardezie, la travertin si piatra sub forma de caramida aparenta, iti punem la dispozitie numeroase produse de calitate.

Cumpara online si beneficiezi de transport specializat! Comanda va fi livrata in conditii optime, oriunde in tara pe platforma online Mathaus!

Imagine Produs Detalii Pret
piatranaturala1 Piatra decorativa naturala Modulo Natimur Black, negru, interior/exterior, 40 x 10 cm Brand: Modulo
Modulo Natimur este o piatra naturala decorativa, potrivită pentru placarea pereților sau altor structuri de la interiorul spațiilor rezidentiale si comerciale. 
Pot fi realizate placaje ample, cu modele decorative diversificate, care ofera un aspect modern si elegant amenjarii interioare.
Datorita versatilitatii sale, piatra decorativa Modulo, piatra naturala poate fi combinata cu materiale industriale sau cu mai multe tipuri/modele de piatra, pentru placaje partiale sau integrale.
 O poți folosi si pentru placarea anumitor tipuri de corpuri de mobilier pentru baie si bucatarie, a mini-barurilor, semineelor, obiectelor ornamentale.
Este foarte rezistenta la compresiune, flexiune, la ciclul inghet-dezghet, soc termic si impact.
Este un foarte bun izolator fonic, care mareste confortul incaperii.
Recomandari:
Se monteaza pe suprafata in stare buna, uscata, stabila (beton, caramizi din beton, suprafete tencuite; interior: ipsos, gips-carton, caramida).
Pentru a mentine aspectul placii, se recomanda utilizarea protectiei impotriva grasimilor si a stropilor de apa sub forma de spray.
Nu necesita rostuire.
Avantaje: oferă un aspect natural interiorului
versatilitate rezistență in timp
Instructiuni de montaj:
Trasati linii de nivel.
ndepartati marginile si razuiti spatele placilor pentru o aderenta mai buna.
Aplicati adezivul atat pe spatele placilor cat si pe suport.
Aplicati placile pe perete.
Taiait placile dace este nevoie si aplicati sprayul de protectie Modulo.
Verificati pretul
piatracarara Marmura Carrara Misty, gri, polisata, 61 x 30.5 x 1 cm Plăcile de marmură Carrara Misty se remarca prin rezistenta si eleganta, fiind ideale pentru placari moderne atat pentru un apartament sau casa, cat si pentru un spațiu comercial.
Pot fi utilizate cu succes pentru pardoseala din living sau bucatarie, dar si pentru peretii din baie, oferind oricarei incaperi un aer distins, rafinament si bun gust.
Grosime placa 1 cm, lungime 61 cm si latime 30.5 cm. Culoare gri, tesita pe margini, polisata.
Avantaje Rezistență Versatila
Design elegant
Material marmură Culoare gri
Suprafața acoperita/cutie 0.93m²
Brand: Carrara Misty
Verificati pretul
panelmarmura Panel marmura Toros Black, 15.2 x 61 cm Panel de marmura pe plasa prins cu mastic, split face, marca Toros.
Acesta reprezinta o solutie estetica si rezistenta pentru placarea peretilor interiori/exteriori.
Produsul are un design elegant, este de culoare neagra si are o grosime cuprinsa intre 1.5 si 1.8 mm, o lungime de 61 cm si latime de 15.2 cm.
Se comercializeaza in cutie de 5 bucati, suprafata acoperita cu o cutie fiind de 0.4636 m².
Avantaje Material de calitate
Design elegant
Produs rezistent, recomandat inclusiv pentru placarea pereților exteriori
Brand: Toros
Verificati pretul
piatranaturalainterior1 Piatra decorativa alb Oxford, interior Piatra decorativa Oxford este un produs destinat placarii peretilor interiori ai locuintelor si spatiilor comerciale.
Placile au lungimea de 210 mm, latimea de 63 mm, si grosimea cuprinsa intre 6 si 14 mm.
Un pachet contine 38 de bucati de piatra, suficient pentru acoperirea a 0.49 mp. 
Utilizare:
 Nu este recomandata montarea pe tavan sau podea.
Datorita versatilitatii sale, piatra decorativa poate fi combinata cu materiale industriale sau cu mai multe tipuri/modele de piatra, pentru placaje partiale sau integrale.
O poti folosi si pentru placarea anumitor tipuri de corpuri de mobilier pentru baie si bucatarie, a mini-barurilor, semineelor, obiectelor ornamentale.
Destinatie de aplicare: pereti interiori
Design: caramida
Culoare: alb
Lungime: 210 mm
Latime: 63 mm
Grosime: intre 6 si 14 mm

Cantitate/ pachet: 38 de bucati
Suprafata acoperita/ pachet: 0.49 mp
Brand: Oxford
Verificati pretul
piatramixta Piatra naturala decorativa Modulo Natimur Alpine Shadow, interior/exterior Piatra naturala decorativa Modulo Natimur este o placa ce se montează pe pereți si fațade interioare și exterioare.
Produsul, datorită aspectului de piatra naturala, este un element de decor elegant si poate înlocui cărămizile.
Acest model se comercializează in nuanțe de gri si bej. 
Plăcile se pot aplica pe suprafețe stabile din gips, gips-carton, caramida sau beton.
Datorita versatilitatii sale, piatra decorativa poate fi combinata cu materiale industriale sau cu mai multe tipuri de piatra, pentru placaje parțiale sau integrale.
Plăcile au dimensiunile de 40 x 20 cm si grosimea de 1.2 cm.
Acestea se comercializeaza la cutie de 13 bucăți, acoperind o suprafata de 0.468 m².
Recomandari:
Utilizati doar solutii cu pH neutru pentru curatarea placilor.
Nu curatati plăcile folosind presiuni mari.
Depozitati plăcile in spații uscate, ferite de intemperii.
Avantaje: Versatilitate
Rezistență la îngheț
Verificati pretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *