Ce este Apa Hidrogenata?

Apa hidrogenata este apa imbogatita cu hidrogen gazos printr-un proces de electroliza.

O molecula de apa este formata din doi atomi de hidrogen si un atom de oxigen (H2O).
Unele studii afirma faptul ca infuzarea apei cu hidrogen suplimentar poate aduce beneficii pe care apa pura nu le poate oferi.

Organismul uman nu poate absorbi in mod eficient hidrogenul din apa pura deoarece acesta este legat de oxigen, insa in momentul in care se adauga hidrogen suplimentar, moleculele de hidrogen sunt “libere” si sunt mai accesibile organismului.

Cum Actioneaza hidrogenul in organism?

Hidrogenul se ataseaza de radicalii liberi ( toxine ) si astfel se trasforma in apa ( H2O )

Utilizarea apei cu hidrogen este folositoare pentru a găti, a prepara ceaiul, a face cafea, pentru tratament cosmetic, etc.

Consumul recomandat de apa hidrogenata este de 2 litri/zi.

Propriul corp amplifica sistemul de vindecare naturala prin campurile de coerenta plasmatica care intarzie imbatranirea si activeaza partile adormite ale ADN-ului nostru.

Zincul este o componenta cheie in peste 80 de cicluri metabolice umane si joaca un rol important in vindecarea ranilor.

Campurile magnetice si gravitationale ale plasmei nteractioneaza cu campurile emotiilor umane, prin urmare, pot fi utilizate pentru intarirea si echilibrarea nevoilor emotionale umane.

Magneziul este necesar pentru a mentine sanatatea muschilor, inclusiv a inimii, si pentru transmiterea semnalelor electrice in tot corpul.

Calciul are un rol esential in organismul uman, el asigura functionarea normala a sistemului osteoarticular, densitatea osoasa si functionarea celulelor nervoase si musculare.

Ce este Plasma?

Plasma este a 4-a stare a materiei, echilibreaza emotiile, sufletul si corpul

Plasma echilibreaza emotiile, sufletul si corpul.
Plasma este starea principala a materiei din care sunt construite stelele, ceea ce inseamna ca aceasta este starea preponderenta a materiei din intregul Univers.

Acestea doua formeaza un sistem unitar in care gravitatia este contractia (sau atractia), iar magnetismul este expansiunea (sau repulsia).

Elementele de baza cu care se lucreaza in cadrul acestei tehnologii sunt nanomaterialele si plasma lichida, prin care circula campurile plasmatice.

Orice entitate din Univers, fie ea un atom, o planeta, o stea sau o galaxie, are gravitatie (camp gravitational) si magnetism(camp magnetic).

Intregul Univers vibreaza datorita acestor interactiuni dintre campurile plasmatice emise de totalitatea entitatilor, emotiile fiind, de plasma.

O plasma poate consta din milioane de campuri magnetice care se reunesc si interactioneaza intr-un mod dinamic.
Magnetic – campuri care curg in afara din plasma.
Gravitational – campuri care revin in plasma.

Plasma este propice numai vietii, functioneaza dincolo de domeniul fizic, in domeniul non-dualitatii.
Este vibratia primordiala a energiei care ajuta la facilitarea redresarii energetice.

Campurile de plasma restaureaza ordinea organismului nostru celular regenerativ.

Campurile plasmatice sustin viata!

Propriul corp amplifica sistemul de vindecare naturala prin campurile de coerenta plasmatica care intarzie imbatranirea si activeaza partile adormite ale ADN-ului nostru.

Ce este Plasma Co2+Zno+Ca+Mg :

Plasma CO2 activeaza celulele, revitalizeaza organismul, intareste sistemul imunitar, ne echilibreaza energetic, etc.

Zincul este o componenta cheie in peste 80 de cicluri metabolice umane si joaca un rol important in vindecarea ranilor.

Campurile magnetice si gravitationale ale plasmei ZnO interactioneaza cu campurile emotiilor umane, prin urmare, pot fi utilizate pentru intarirea si echilibrarea nevoilor emotionale umane.

Magneziul este necesar pentru a mentine sanatatea muschilor, inclusiv a inimii, si pentru transmiterea semnalelor electrice in tot corpul.

Calciul are un rol esential in organismul uman, el asigura functionarea normala a sistemului osteoarticular, densitatea osoasa si functionarea celulelor nervoase si musculare.

Cea mai buna cana de hidrogenare a apei dispune de o tehnologie de ultima generatie bazata pe SPE (Electrolysis Solid Polymer) care foloseste membrana ionica PEM pentru o retentie maxima de hidrogen (mai mult de 2 ore). 

Veti ramane doar cu apa bogata in hidrogen.

Cel mai sigur in timpul producerii hidrogenului: FARA CLOR si  O3  evacuarea gazului de oxigen se efectueaza in parte de jos a canii.

Fiolele plasmatice de obicei se ataseaza de capacul canii prin magnetizare si se poate inlocui oricand cu o alta fiola cu plasma.

Hidrogenul molecular este cea mai mica molecula si poate intra cu usurinta in celule. (H2 cantareste doar 2 g / mol fata de vitamina C 176,2 g / mol).

Toxicitate zero!

Cand hidrogenul neutralizeaza radicalul liber, singurul produs este apa (H2O). Cand vitamina C neutralizeaza un radical liber, se va transforma intr-un radical liber mai putin activ numit Ascorbil. Hidrogenul molecular nu are efecte toxice cunoscute, chiar si la aporturi mari.

De ce sa incepeti sa beti apa imbogatita cu hidrogen?

Nu schimbi filtre de apa, Indeparteaza rapid radicalii liberi pentru a te mentine sanatos si tanar.
Te simti energizat si ai parte de o hidratare mai buna.

1. Echilibreaza energetic
Plasma activeaza puterile de auto-vindecare ale organismului sustinute la nivelul campurilor care construiesc organismul insusi. Prin urmare, necesitatea agentilor si proceselor chimice nu este necesara, deoarece vindecarea are loc la nivelul interactiunii campurilor magnetice si gravitationale.

Un organism, de exemplu, va emite campuri de care vrea sa se separe (sa se elibereze de el) si va absorbi campurile pe care le poate folosi sau de care are nevoie urgenta. Campurile adecvate pentru absorbtie trebuie sa fie disponibile in mediul ambiant imediat al organismului. Plasma este o substanta care exista intr-o stare speciala de agregare.

2. Corecteaza daunele in ADN

Hidrogenul molecular are multe beneficii, dintre care unul este corectarea daunelor ADN din mitocondriile celulei.

Acest lucru este sustinut de un studiu care arata ca hidrogenul molecular exercita protectie impotriva daunelor pe baza de ADN induse de radiatii, eliminarea OH fiind singurul mecanism implicat in procesul explicat pana acum.

Repararea ADN-ului deteriorat este o descoperire majora pe care s-a vazut ca o realizeaza hidrogenul molecular.

3. Combate Alergiile

Se spune ca persoanele inclinate catre alergii sunt alergice sau atopice. Aceasta reactie poate fi calmata prin ingestia de hidrogen molecular prin simpla inhibare a cailor de semnalizare intracelulara care scad reactiile inflamatorii si oxidante.

4. Reduce Obezitatea

Excesul de grasime este o stare inflamatorie care este unul dintre punctele puternice de combatere a hidrogenului molecular, intrucat consumul pe termen lung de apa infuzata cu hidrogen reduce nivelul de glucoza plasmatica, zaharuri si trigliceride, similar cu efectul practicilor extenuante, cum ar fi dieta si dieta restrictie.

5. Imbunatateste Creierul

Hidrogenul molecular are capacitatea de a traversa bariera creierului si a sangelui, crescand astfel functiile cognitive, precum si cresterea starii de sanatate a celor cu boala Parkinson.

6. Recuperare Rapida

Prea multa contractie musculara in timpul exercitiilor intense poate duce la stres oxidativ care duce la oboseala, precum si la micro leziuni pe care le surprindem vizibil ca inflamatie.

Studiile au aratat ca hidratarea cu apa bogata in hidrogen imbunatateste declinul functiilor musculare indus de efort.

7. Intinereste Pielea

Deteriorarea pielii nu este de cele mai multe ori un factor de imbatranire, ci stresul oxidativ care apare pe piele.

Antioxidantii care sunt derivati din hidrogen molecular detin cel mai bun record in ceea ce priveste combaterea daunelor oxidative pe piele.

8. Prevenirea Diabetului

Studiile au aratat ca pacientii cu diabet zaharat de tip 2 care au luat suficient apa bogata in hidrogen timp de 56 de zile (opt saptamani) au avut imbunatatiri generale, deoarece testele efectuate pe acestia nu au prezentat simptome ale bolii ca inainte.

Efectele consumului de apa bogata in hidrogen au fost, de asemenea, foarte enorme si eficiente.

9. Bolile Autoimune

Daca exista un lucru cunoscut popular pentru hidrogenul molecular, este capacitatea de a reduce radicalii liberi excesivi din organism care cauzeaza dezechilibru celular.

Avand in vedere acest lucru, H2 poate ajuta la combaterea multor boli autoimune, cum ar fi lupusul (LES), lasand corpul intr-o stare generala sanatoasa.

10. Reduce Durerile

Artrita reumatoida este o boala inflamatorie foarte grava cunoscuta pentru capacitatea sa de a distruge oasele, precum si cartilajul. Studiile demonstreaza ca consumul de apa bogata in hidrogen reduce stresul oxidativ si, la randul sau, combate activitatile bolii la pacientii cu poliartrita reumatoida.

11. Lupta Impotriva Cancerului

Institutul de hidrogen molecular

Molecular Hydrogen Institute (MHI) este o organizatie stiintifica non-profit sustinuta de cercetatorii internationali de varf (a se vedea grupul nostru consultativ) in studiul hidrogenului. Cele trei obiective principale ale noastre sunt:
• Investigeaza mecanismele moleculare si tintele principale ale hidrogenului molecular, participa la studii clinice pentru a determina efectele sale potentiale.
• Colaboreaza cu alte universitati, institutii si organizatii de cercetare.
• Promovarea, promovarea si publicitatea cercetarii hidrogenului molecular si a aplicatiei sale terapeutice
• Furnizati o resursa cuprinzatoare pentru profesionistii / organizatiile guvernamentale, medicale si stiintific

• Investigeaza mecanismele moleculare si tintele principale ale hidrogenului molecular, participa la studii clinice pentru a determina efectele sale potentiale.
• Colaboreaza cu alte universitati, institutii si organizatii de cercetare.
• Promovarea, promovarea si publicitatea cercetarii hidrogenului molecular si a aplicatiei sale terapeutice
• Furnizati o resursa cuprinzatoare pentru profesionistii / organizatiile guvernamentale, medicale si stiintifice.

Care sunt cele 3 filtre principale al organismului

Rinichii

Cana de hidrogenare imbogateste apa cu hidrogen benefica rinichilor Dvs.

Rinichii dvs. va ajuta sa pastrati echilibrul corect al nutrientilor si mineralelor din corpul dumneavoastra.

In doar 5 minute cana va face apa microbiologic pura, energizata, hidrogenata, alcalina cu un gust placut, exact ca de izvor.

• Consumati apa cu hidrogen pentru a va reda sanatatea;
• Consumati zilnic apa bogata in hidrogen, alcalina, cu proprietati terapeutice;
• Rinichii Dvs. nu se suprasolicita pentru a functiona la parametrii optimi;

Ficatul

Consumam o mare parte de alimente din supermarketuri care sunt pline de chimicale.

Aceste chimicale ataca sistemul imunitar, endocrin, tractul gastro-intestinal, rinichii, iar cel mai mult ficatul.

Ne confruntam zilnic cu stresul oxidativ care ne cauzeaza probleme hepatice.

Cana pentru hidrogenare transforma apa in apa hidrogenata, pura si sanatoasa.

• Apa bogata in hidrogen lupta impotriva stresului oxidativ;
• Hidogenul sustine functia hepatica si previne incarcatura virala pentru pacientii cu hepatita cronica de tip „B”;
• Ficatul Dvs. se regenereaza rapid si revine la functionalitatea normala;

Plamanii

Studiile, arata ca poluantii atmosferici afecteaza sistemul nostru respirator iar in cele din urma, putem dezvolta diferite boli respiratorii spre exemplu : astm, bronsita cronica, boli pulmonare obstructive.

Pentru a ne proteja impotriva acestor poluanti organismul nostru are nevoie de hidrogen molecular in schimbul urmatoarelor beneficii:

• Diminiuarea problemelor ale cailor respiratorii, respectiv alergiile si astmul;
• Protejarea sistemului respirator, iar organismul se oxigeneaza la maxim;
• Eliminarea particulelor fine din plamani si sange prin imbunatatirea activitatii fagocitare;
• Actioneaza ca un antioxidant terapeutic prin reducerea selectiva a radicalilor de oxigen citotox;
• Scade semnificativ riscul imbolnavirii sistemului respirator;

IMAGINE PRODUS PRET
pahargeneratordeh
produs calitativ
Pahar, generator de apa hidrogenata cu inhalator, 2 in 1, Life Cup H800, 3000 ppb, -800 mv orp
 • LifeCup Molecular H800 este un pahar care foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a transforma apa potabila in apa terapeutica bogata in hidrogen molecular cu valori negative ale ORP-ului de -800 mv.
 • Apa energizata cu ajutorul LifeCup se mai poate numi si Prana (Energie Vitala).
 • Tip produs Sticla filtranta
 • Capacitate 240 ml
 • Metoda filtrare Ionizare
 • Numar etape filtrare 1
 • Grad de filtrare (µ) 99
 • Functii Afisaj LED
 • Material Tritan fara BPA
 •  Brand :OEM
 • recenzii 5* : După 10 min de hidrogenare are un gust de apă de izvor că cea din copilărie dacă mai știți. Aparatul e foarte ușor de folosit pentru ambele funcții (inhalare/consum). Baftă
CARAFACUHSIPLASMA
produs calitativ
Carafa 2 L cu hidrogen molecular si plasma, Molecular H600, apa terapeutica, apa ionizata, apa plasmatica, orp -600mv, alcalina
 • Cana  pentru  Hidrogenarea si  Plasmatizarea apei , Molecular H600, Capacitate max. 2 L.
 • Molecular H600, transforma apa in apa, alcalina, plasmatica, hidrogenata cu orp de –600mv / -700 mv, bogata in ioni de hidrogen.
 • Apa energizata cu ajutorul canii de ultima generatie Molecular H600 se mai poate numi si Prana (Energie Vitala).
 • Molecular H600 este singurul generator de hidrogen molecular din Romania care asigura un ORP de -700 mv !
 • La achizitia unei cani Molecular H600 veti primi cadou o fiola cu plasma de co2+ca+mg+zno! 
 • Ce este Molecular H600?
 • Molecular H600 este o cana care foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a transforma apa in apa  alcalina, hidrogenata, plasmatica.
 • Ce functii are Molecular H600?
 • Cana are 4 functii:
 • Tasta M1: 10 minute de lucru = ORP -600Mv
 • Tasta M2: 15 minute de lucru = ORP -650Mv
 • Tasta M3: 20 minute de lucru = ORP -700Mv
 • Tasta M4: Clean ( Curatarea si eliminarea clorului )
 • Nota:  Dupa fiecare 10 utilizari, alarma va anunta  sa efectuati curatarea de clor apasand tasta ” Clean ”
 • Cu ajutorul pietrelor minerale aflate in interiorul canii apa devine alcalina cu PH de 8-9.
 • Fiola plasmatica se ataseaza prin magnetizare de capacul canii.
 • Tipul de plasma il alegeti dumneavoastra din campul ”Plasma”
 •  Brand :OEM
 • recenzii 5* :Produsul a venit mai repede decat ma asteptam! Il folosim de circa 3 saptamani! Este de foarte buna calitate! Apa obtinuta este de un gust deosebit si de calitate ireprosabila! Deja simtim beneficiile apei obtinute cu acest aparat!
generatorportabil
produs calitativ
Generator apa hidrogenata portabil
 • Genereaza hidrogen dizolvat in doar 5 minute
 • Nu schimbi filtre de apa
 • Indeparteaza rapid radicalii liberi pentru a te mentine sanatos si tanar
 • Te simti energizat si ai parte de o hidratare mai buna
 •  Cana rezistenta la hidroliza, rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la cadere, usor de curatat.
 • Electrod de titan acoperit cu platina, electroliza cu randament ridicat, durata mare de functionare
 • Concentratie de hidrogen dizolvat 0,6-1,2 ppm, potential antioxidant (ORP) -200 pana la -500 mV
 • Utilizeaza un acumulator cu litiu cu durata lunga de functionare
 • Capacitatea bateriei: 1000mAH
 • Capacitate: 500ml
 • Materialul canii: Eastman Tritan
 • Destinat pentru Toata casa
 • Tip Ionizator
 • Metoda filtrare Ionizare
 • Utilizare Apa rece
 • Numar trepte filtrare 1
 • Material Eastman Tritan
 • Ionizare Hidrogeneaza apa
 • Reduce inflamatiile si durerea
 • Sustine un nivel optim al functiilor cognitive prin neutralizarea radicalilor liberi in exces care apar in creier
 • Sprijina sanatatea fiecarei celule
 • Activeaza productia propriilor nostri antioxidanti
 • Ajuta la cresterea nivelului de energie Imbunatateste performantele si reduce timpul de recuperare
 • H2 imbunatateste hidratarea Il poti lua cu tine oriunde
 • Produce o apa hidrogenata cu o concentratie mare de hidrogen Este rezistent la socuri
 • Continut pachet
 • 1x Acumulator 1 x Manual de utilizare 1x Generator portabil de apa hidrogenata
 •  Brand :OEM
 • recenzii 5* :Recomand. Cu precizarea de a folosii apa de buna calitate cu PPM cat mai mic recomandabil in. Jur. De 50 ppm
sticlagenerator
produs calitativ
Sticla generator apa hidrogenata, ionizata, hidrogen molecular si plasma, apa terapeutica, apa ionizata, apa plasmatica, reincarcabila, 500 ml, negru
 • Generatorul de apa hidrogenata imbogateste apa cu hidrogen conferind astfel apei un efect antioxidant .
 • Este recunoscut faptul ca agentul primar responsabil pentru beneficiile apei ionizate alcaline este atribuit gazului hidrogen molecular dizolvat.
 • Apa hidrogenata
 • Apa hidrogenata este o apa purificata, cu un continut bogat in hidrogen.
 • Persoanele sanatoase care consuma aceasta apa in mod regulat au observat efectele ei pozitive in ceea ce priveste nivelul de energie si calitatile ei anti aging.
 • Atletii care au introdus in regimul lor apa imbogatita cu hidrogen au raportat imbunatatiri semnificative in procesul de recuperare.
 • Pacientii suferinzi de artrita sustin ca apa hidrogenata scade nivelul durerii si reduce inflamatia.
 • Este vorba despre un dispozitiv care foloseste platina si titanium pentru a electroliza hidrogen acasa, la birou, in vacanta, oriunde va aflati, obtinand astfel in doar 3 minute o doza de apa de calitate si bogata in hidrogen
 • Creste nivelul de energie in organism
 • Apa hidrogenata inlaturea radicalii liberi, avand un puternic efect anti aging prin reducerea oxidarii care duce la o imbatranire precoce
 • Hidrogenul este component al Keratinei – o proteina care repara firele de par deteriorate. Totodata, asigura hidratarea pielii si parului, mentinand un aspect tanar si sanatos al acestora, unghii mai frumoase, necasante
 • In uz extern apa imbogatita cu hidrogen poate ameliora aspectul tenului si luminozitatea acestuia
 • Tonic fizic, scade apetitul si senzatia de foame, fiind astfel un bun adjuvant in mentinerea unei greutati corporale normale. Ajuta persoanele care sunt la dieta sa obtina mai usor greutatea dorita
 • Mentine sistemul imunitar puternic si sanatos, ajutand la detoxifierea organismului
 • Reduce oboseala musculara
 • Imbunatateste semnificativ simptomele bolilor inflamatorii cronice.
 • Regleaza glicemia si circulatia sangvina
 • Prin proprietatile ei puternic antioxidante apa imbogatita este utila in tratamentul intergrativ al anumitor afectiuni printre care cea mai importanta e boala canceroasa in care administrarea de antioxidanti este prioritara
 • Imbunatateste aspectul pielii afectate de acnee
 • Are rol de accelerare a vindecarii in cazul ranilor superficiale si a zgarieturilor si scade timpul de recuperare dupa interventii chirurgicale sau boli
 •  Brand :OEM
 • recenzii 5* :Folosesc cana de cateva saptamani si pot spune ca am inceput sa simt unele imbunatatiri in starea mea de sanatate desi nu asa cum ma asteptam eu. Pot spune insa ca reusesc sa beau mai multa apa decat inainte si parca nu mai transpir la fel de mult.
Image Produs Detalii   Pret
712_thumb-detail Dispozitiv pentru Hidrogenat si Magnetizat Apa, capaciatate 1.6L, Safecare Generatorul de apa hidrogenata si magnetizata imbogateste apa cu hidrogen, conferind astfel apei un efect antioxidant.
Poate fi folosit oriunde acasa sau la birou pentru a va bucura de beneficiile consumului de apa hidrogenata.
Caracteristici:
Materiale ecologice de calitate superioara.
Dubla functie: Hidrogenare si Magnetizare Apa
4 Functii de operare a Dispozitivului pentru Hidrogenat si Magnetizat Apa
Design inovator, usor si sigur de operat.
Filtrul poate fi inlocuit cu usurinta atunci cand este necesar.
verifica pretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *