cele mai bune saltele ortopedice in 2023

Când vine vorba de achiziționarea unei saltele noi, poate fi copleșitor să navighezi în marea de opțiuni disponibile. Cu atât de multe mărci, materiale și prețuri din care puteți alege, cum știți care este cea mai bună pentru dumneavoastră?

O saltea ortopedică este un tip de saltea care este special concepută pentru a oferi sprijin și aliniere pentru coloana vertebrală. Este de obicei mai fermă decât o saltea tradițională și este menită să ofere suportul adecvat pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a disconfortului, în special pentru persoanele cu probleme de spate sau articulare.

Există câteva beneficii cheie în alegerea unei saltele ortopedice:

  • Aliniere îmbunătățită a coloanei vertebrale:

O saltea ortopedică este concepută pentru a ajuta la menținerea coloanei vertebrale în alinierea corectă în timp ce dormiți.

Acest lucru poate ajuta la reducerea durerilor de spate și la îmbunătățirea calității generale a somnului.

  • Reducerea presiunii:

O saltea ortopedică poate ajuta la distribuirea uniformă a greutății corpului dvs. pe suprafața saltelei, ceea ce poate ajuta la reducerea punctelor de presiune și la ameliorarea durerii și a disconfortului.

  • Durabilitate:

Saltelele ortopedice sunt de obicei fabricate cu materiale de înaltă calitate și sunt construite pentru a dura.

Ele pot fi puțin mai scumpe la început, dar vă pot economisi bani pe termen lung, nefiind nevoie să fie înlocuite atât de des.

  • Potrivite pentru mai multe poziții de somn:

O saltea ortopedică este concepută pentru a oferi suport și confort pentru toate pozițiile de somn, astfel încât poate fi o alegere bună pentru persoanele care dorm pe spate, pe o parte sau pe burtă.

În general, o saltea ortopedică poate fi o alegere bună pentru persoanele care caută o suprafață de dormit mai fermă și mai solidă, mai ales dacă au probleme cu spatele sau cu articulațiile.

Cu toate acestea, este important să rețineți că o saltea ortopedică poate să nu fie cea mai bună alegere pentru toată lumea

De obicei va fi mai fermă și poate să nu fie la fel de confortabilă pentru persoanele care preferă o suprafață de dormit mai moale.

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi o saltea ortopedica acestea sunt recomandarile noastre:

  Produs Detalii Pret
cele mai bune saltele Saltea SuperOrtopedica Dolce Spuma poliuretanica
100% Microfibra
Hipoalergenic Reversibila
Verifica Pret
Saltea ortopedica PREVI Saltea ortopedica PREVI
Spuma poliuretanica cu memorie

Hipoalergenic Reversibila
Tratat cu Aloe Vera
Verifica Pret
Saltea ortopedica SOMNARTwebp Saltea ortopedica SOMNART Spuma poliuretanica
Microfibra
Verifica Pret

Cum sa va achizionati saltea cea mai potrivita pentru dumneavoastra (Ghid De Cumparare)

1) Determinați-vă bugetul


Înainte de a începe să faceți cumpărături, este important să aveți o idee despre cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pe o saltea.

Rețineți că un preț mai mare nu echivalează întotdeauna cu o saltea mai bună și că este posibil să găsiți o saltea de înaltă calitate la un preț mai accesibil.

Luați în considerare stilul și nevoile dumneavoastră de somn.


Fiecare persoană are stiluri de somn și nevoi diferite, și este important să le luați în considerare atunci când cumpărați o saltea nouă.

De exemplu, dacă dormiți pe burtă, doriți o saltea mai fermă pentru a oferi un suport adecvat pentru corpul dumneavoastră.

Dacă dormiți pe o parte, o saltea mai moale poate fi mai confortabilă pentru dumneavoastră.

Dacă aveți nevoi specifice, cum ar fi durerile cronice sau alergiile, este posibil să doriți să căutați o saltea care să se adreseze acestor probleme.

2) Cercetați diferite tipuri de saltele.


Există mai multe tipuri diferite de saltele disponibile pe piață, fiecare cu propriile beneficii unice. Unele dintre cele mai comune tipuri includ saltele cu arcuri interioare, cu spumă cu memorie și saltele hibride.

Saltelele cu arcuri interioare sunt cel mai tradițional tip de saltele

Sunt realizate cu un miez de susținere din bobine și un strat de confort din umplutură deasupra.

Aceste saltele au tendința de a fi mai accesibile și oferă o senzație de săritură și reacție.

Saltelele din spumă cu memorie sunt realizate cu un strat de spumă vâscoelastică densă, care se adaptează la forma corpului dumneavoastră.

Aceste saltele sunt cunoscute pentru faptul că oferă o ușurare excelentă a presiunii și suport si pot reține căldura și au un timp de răspuns mai lent.

Saltelele hibride sunt o combinație de straturi de arcuri interioare și de spumă.

Oferă o combinație între suportul și elasticitatea unei saltele cu arcuri interioare și ușurarea presiunii și senzația de conformare a unei saltele din spumă.

3) Citiți recenzii și faceți cercetări pentru a va achizitiona cea mai buna saltea nevoilor voastre personale

Înainte de a face o achiziție, este important să vă documentați și să citiți recenzii de la alți clienți. Acest lucru vă poate oferi o idee bună despre avantajele și dezavantajele diferitelor saltele și vă poate ajuta să vă reduceți opțiunile.

Căutați recenzii de la persoane cu stiluri de somn și nevoi similare cu ale dvs. și acordați atenție la orice probleme sau plângeri recurente.

4) Testați-o în persoană (dacă este posibil).


Deși nu este întotdeauna posibil să testați o saltea în persoană înainte de a o cumpăra, este foarte recomandat dacă puteți.

Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a experimenta senzația și suportul saltelei la prima mână și de a vedea dacă se potrivește bine pentru dumneavoastră.

Atunci când testați o saltea, asigurați-vă că petreceți cel puțin 15-20 de minute întins pe ea în poziția dvs. tipică de somn pentru a o simți bine.

5) Căutați o politică bună de returnare.


Chiar dacă vă faceți cercetările și testați o saltea înainte de a o cumpăra, este posibil ca aceasta să nu fie cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

De aceea, este important să căutați o saltea cu o politică bună de returnare, de aceea recomandarea noastra este sa o cumparati prin Emag.

Insa totusi multe companii de saltele oferă perioade de probă în timpul cărora puteți returna salteaua pentru o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Asigură-te că citești literele mici și că înțelegi termenii politicii de returnare înainte de a face o achiziție.

6) Luați în considerare dimensiunea saltelei.


Dacă achiziționați o saltea pentru un cuplu, este important să vă asigurați că aveți suficient spațiu pentru a dormi confortabil împreună.

Este posibil ca o saltea full-size să nu fie suficient de mare pentru două persoane, așa că poate doriți să luați în considerare o saltea queen- sau king-size.

În plus, asigurați-vă că măsurați spațiul în care veți amplasa salteaua pentru a vă asigura că aceasta se va potrivi corespunzător.

Fiți atenți la garanție!
O garanție bună vă poate oferi liniște și vă poate proteja investiția pe termen lung.

Căutați o saltea cu o garanție care să acopere defectele și căderea, deoarece acestea sunt probleme comune care pot apărea în timp.

Asigurați-vă că citiți scrisul cu litere mici și că înțelegeți termenii garanției înainte de a face o achiziție.

7) Intotdeauna luati in considerare nivelul de fermitate.

Nivelul de fermitate al unei saltele poate afecta foarte mult confortul și susținerea acesteia.

În timp ce unii oameni preferă o saltea mai fermă, alții o preferă mai moale.

Este important să găsiți un echilibru între cele două și să alegeți un nivel de fermitate care să vă convină.

Rețineți că nivelul de fermitate poate varia în funcție de greutatea dvs. și de poziția în care dormiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *