uscator de par si multistyler dyson

HIGH TEHNOLOGY MARCA DYSON PRODUSE PENTRU PROFESIONISTI

1.Uscător de păr Dyson Supersonic Professional Edition HD04, Silver – 12 rate fara dobanda accesorii incluse

Uscător de păr Dyson Supersonic Professional Edition HD04, Silver

Special conceput pentru salon! Cu filtru îmbunătățit și carcasă suplimentară pentru filtru

Filtru reproiectat 

Noul filtru este conceput pentru a rezista mai mult timp utilizării din salon!  Cu sistem de filtrare a debitului de aer (MEMA), captează particule fine din produsele de hairstyle utilizate – precum fixativul,  pentru a menține performanța. 

Alege uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic

Singurul uscător de păr cu un motor suficient de mic, dar puternic pentru a se încadra în mâner pentru o utilizare confortabilă!

Control inteligent al temperaturii 

Dyson Supersonic Professional Edition HD04 măsoară temperatura de uscare de 40 de ori pe secundă pentru a-ți proteja părul și a-l menține sănătos și hidratat. 

Motorul inteligent Dyson V9

Cu 110000 de rotații/minut motorul inteligent al uscătorului de păr Dyson Supersonic în ediție profesională propagă un flux de aer de până la 13.5 litri de aer pe secundă.  Datorită  tehnologiei patentate Air Multiplier, fluxul de aer este amplificat cu până la 3 ori mai rapid pentru o uscare eficientă a părului. 

Uscătorul Dyson Supersonic Professional HD04 are 3 moduri de uscare a părului, în funcție de nevoi: uscare rapidă, uscare standard și modul de coafare. 

Cu Dyson Supersonic Professional HD04 ai la alegere 4 setări pentru controlul optim al temperaturii: 100°C pentru uscare și coafare rapidă, 80°C pentru uscare standard, 60°C pentru uscare blândă, respectiv 28°C pentru un flux constant de aer rece.

Folosește butonul Cold shot pentru a-ți fixa coafura. Butonul dezactivează imediat elementul de încălzire și emite un flux de aer cu o temperatură de 28 ° C, care să-ți păstreze coafura intactă pentru mai mult timp. 

Cu cele 3 setări de viteză și 4 setări de temperatură, cu uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic HD04 ai 12 combinații diferite de uscare, ideale pentru a le oferi clientelor coafuri adapate tipului lor de păr. 

Accesoriu difuzor

Accesoriu difuzor

Păstrează forma naturală și definiește fiecare buclă cu ajutorul difuzorului. În plus, datorită tehnologiei Air Multiplier, uscătorul de păr Dyson Supersonic este ideal pentru reîmprospătarea și coafarea părului creț sau ondulat natural. 

Accesoriul Dyson Styling

Accesoriul Dyson Styling

Coafarea părului este mai ușoară ca oricând! Accesoriul Dyson Styling are o formă special creată pentru a distribui fluxul de aer într-o singură direcție și permite uscarea părului secțiune cu secțiune.

2.Uscător de păr Dyson Supersonic HD03 Fuchsia + Travel Kit Cadou geanta de calatorie+perie – 12 rate fara dobanda

Uscător de păr Dyson Supersonic HD03 Fuchsia + Travel Kit Cadou

Coafuri ca la salon oriunde călătorești

Cu geanta de călătorie și peria plată incluse în acest Travel kit vei putea lua cu tine uscătorul de păr Dyson Supersonic oriunde călătorești.

Un plus de strălucire și protecție pentru un păr sănătos

Tehnologia Dyson Supersonic este special concepută pentru a-ți proteja părul și a preveni supra-încălzirea sa. Datorită tehnologiei revoluționare Air Multiplier, după coafare, părul este cu 75% mai mătăsos și 132% mai lucios. Mai mult, efectul static este redus cu până la 61%. 

Bucle definite, fără frizz cu noul difuzor Dyson Supersonic

Uscătorul Dyson Supersonic este potrivit chiar și pentru părul creț. Difuzorul Dyson Supersonic simulează uscarea naturală a părului pentru a obține bucle definite și pline de vitalitate. În plus, față de produsele obișnuite de uscare a părului, efectul de păr electrizat va fi diminuat cu 61%.

Controlul temperaturii cu motorul inteligent Dyson V9 

Dyson Supersonic are un motor de 6 ori mai rapid față de orice alt uscător de păr. Motorul digital Dyson V9 măsoară și reglează temperatura de până la 40 de ori pe secundă pentru a-ți menține părul hidratat și strălucitor.

Accesoriul difuzor pentru păr creț

Datorită fluxului de aer distribuit uniform cu Air Multiplier, părul creț își păstrează forma naturală și fiecare buclă este atent definită, iar efectul de păr electrizat este îndepărtat. 

Accesoriul de netezire a părului

Aranjarea părului drept devine mai intuitivă ca oricând cu accesoriul de netezire Dyson, mai ales dacă dorești să adaugi și un plus de volum.  Folosește o perie rotundă pentru a obține efectul de păr uscat ca la salon. 

Geantă călătorie

Geantă călătorie cadou

Ia cu tine Usctătorul Dyson Supersonic HD03 chiar și atunci când călătorești cu geanta specială din catifea, cu închidere magnetică. 

Brand ultramodern DYSON ofera o gama completa de produse pentru ingrijirea parului, de la seturi MULTISTYLER pina la tot felul de accesorii.

3.Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete Long, Fuchsia

O metodă nouă pentru coafarea părului ce are la bază efectul aerodinamic Coandă!

Îți prezentăm efectul Coandă: ondulare prin uscare

Fără temperaturi ridicate. Volum maxim. Rezultate ca la salon

Folosind fenomenul aerodinamic Coandă, Dyson Airwrap curbează fluxul de aer și atrage părul extrem de ușor în jurul ondulatorului. Astfel, obții bucle și onduleuri voluminoase fără clești, mănuși sau mecanisme ciudate de înfășurare. Părul tău se coafează aproape singur! 

Peria de netezire Dyson Airwrap

Imită tehnica profesională de coafare a unui stilist atrăgând părul pe suprafața periei și suflând aerul de-a lungul firului de păr, folosind efectul Coandă și principii de aerodinamică.

Adio temperaturi extreme

Datorită tehnologiei revoluționare și a motorului inteligent, multistylerul Dyson Airwrap coafează părul umed fără a deteriora structura firului de păr.

Accesoriu pentru uscare

Accesoriu pentru uscare

Folosește acest accesoriu de uscare pe părul ud pentru a-l usca și pregăti pentru coafare. Pentru a obține rezultatele dorite, este recomandat să nu usuci părul complet, ci doar în proporție de 80%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *